Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Amazonia Anmut – длабок сад

3.449 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 750 ml
Затвори

Amazonia Anmut – длабока чинија

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 334 ml
Затвори

Amazonia Anmut – сад

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 200 ml
Затвори

Amazonia Anmut – сад за салата

8.590 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 23 cm дијаметар
Затвори

Amazonia Anmut – сад за шеќер/слатко

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml
Затвори

Amazonia Anmut – сет за сол и бибер

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
Затвори

Amazonia Anmut – тацна за шолја за еспресо

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар

Amazonia Anmut – тацна за шолја за чај

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар

Amazonia Anmut – чајник

12.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 20 cm x 20 cm x 11.5 cm
 • Капацитет: 1 L
Затвори

Amazonia Anmut – чинија

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm дијаметар
Затвори

Amazonia Anmut – чинија

7.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm дијаметар
Затвори

Amazonia Anmut – чинија за салата

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm дијаметар