Showing all 9 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

Amazonia Gifts – вазна (19 cm)

5.130 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензија: 6.6 cm x 19.2 cm

Amazonia Gifts – вазна (30 cm)

13.890 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензија: 13 cm x 30 cm
Затвори

Amazonia Gifts – декоративен сад за сервирање

7.890 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензија: 28 cm x 21 cm
Затвори

Amazonia Gifts – подметач за чаша

1.690 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 11 cm
Затвори

Amazonia Gifts – прстен за салвета

1.490 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 6.5 x 2 x 5 cm
Затвори

Amazonia Gifts – сад за сервирање

11.090 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 33 cm

Amazonia Gifts – сад за сервирање на две нивоа

11.990 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензија: 27.5 cm x 27 cm
Затвори

Amazonia Gifts – чаша

2.380 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 0,15l

Amazonia Gifts – декоративен сад за сервирање

4.390 ден
Порцелански сад за сервирање. Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 25 × 10 cm