Showing all 7 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Artesano Flower Art – шолја за еспресо

1.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 100 ml
Затвори

Artesano Flower Art – длабок сад

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 600 ml
Затвори

Artesano Flower Art – сад

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1100 ml
Затвори

Artesano Flower Art – тацна за шолја за еспресо

740 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Artesano Flower Art – чинија

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm дијаметар
Затвори

Artesano Flower Art – чинија

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm дијаметар
Затвори

Artesano Flower Art – шолја

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 380 ml