Showing all 2 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Clever Cooking – сад за подготовка и сервирање на храна

3.249 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 30 cm дијаметар
  • Капацитет: 1178 ml
Затвори

Clever Cooking – сад за подготовка на храна

4.190 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 28 cm дијаметар
  • Капацитет: 2572 ml