Showing all 2 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Coloured DeLight – свеќник

1.390 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 7 cm x 7.6 cm дијаметар
  • Капацитет: 106 ml

Coloured DeLight – свеќник (голем)

2.990 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 15.5 cm x 15 cm дијаметар