Flow Couture

Filters
Done
 • -30% Off
  1.673 ден

  Порцеланска чинија од премиум порцелан. Безбедна е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка. Материјал на изработка: Премиум порцелан Колекцијата Flow Couture ја комбинира живописната динамика со цветниот декор, резултирајќи со трендовски и привлечен изглед. Поризводите се изработени од порцелан со хармонични и експресивни линии,…

 • Out of Stock
  5.590 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 1800 ml
 • Out of Stock
  1.603 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 600 ml
 • Out of Stock
  1.673 ден

  Порцеланска чинија од премиум порцелан. Безбедна е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка. Материјал на изработка: Премиум порцелан Колекцијата Flow Couture ја комбинира живописната динамика со цветниот декор, резултирајќи со трендовски и привлечен изглед. Поризводите се изработени од порцелан со хармонични и експресивни линии,…

 • Out of Stock
  1.162 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 340 ml