Showing all 4 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Home Elements – длабока чинија

1.590 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 25 cm дијаметар
Затвори

Home Elements – чинија (24 см)

1.550 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 24 см дијаметар
Затвори

Home Elements – чинија 28 см

1.590 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 28 см дијаметар
Затвори

Home Elements – чинија за паста (30 см)

2.050 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензија: 30 см дијаметар