Showing 1–12 of 17 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

It’s my match – чинија

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm

It’s my match green – чинија (blossom)

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm

It’s my match green – чинија (leaf)

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm
-25%
Затвори

It’s my match green – чинија (uni)

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm

It’s my match powder – чинија

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm

It’s my match – повеќенаменски сад

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 850 ml
-25%
Затвори

It’s my match – сад за сервирање (blossom)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match – сад за сервирање (leaf)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match – сад за сервирање (uni)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match – шолја

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 11 cm x 8 cm
 • Капацитет: 450 ml

It’s my match green – повеќенаменски сад

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 850 ml
-25%
Затвори

It’s my match green – сад за сервирање (blossom)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L