Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Malindi – шолја за кафе

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 200 ml
Затвори

Malindi – длабока сад (750 ml)

2.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 750 ml

Malindi – длабока чинија

2.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 24 cm дијаметар
Затвори

Malindi – тацна за шолја за кафе

1.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 15 cm дијаметар

Malindi – чинија (22 cm)

2.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 22 cm дијаметар

Malindi – чинија (27 cm)

2.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 27 cm дијаметар
Затвори

Malindi – чинија (30 cm)

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 30 cm дијаметар
Затвори

Malindi – шолја

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml