Manufacture Collier Blanc

Filters
Done
  • Out of Stock
    4.290 ден

    Садот е совршен како централно место на масата. Дизајнот врежан во порцеланот е инспириран од бисер накит Коко Шанел – редови кружни вдлабнатини го опкружуваат садот, украсувајќи го како ѓердан. Чиниите од колекцијата Collier Blanc се дел од колекцијата инспирирана од дизајнерите на накит. Вистинските скапоцени камења, сепак, сјаат и…