Showing all 3 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Manufacture Glass – сет од 2 чаши за црвено вино

2.790 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 25 cm x 9.7 cm дијаметар
  • Капацитет: 650 ml
Затвори

Manufacture Glass – сет од 2 чаши за бело вино

2.790 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 24 cm x 8 cm дијаметар
  • Капацитет: 365 ml

Manufacture Glass – сет од 2 чаши за шампањ

2.790 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 26.5 cm x 7.6 cm дијаметар
  • Капацитет: 150 ml