Showing all 3 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Manufacture Glow – чинија за сервирање

4.190 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 32 cm дијаметар
Затвори

Manufacture Glow – сад за сервирање

3.249 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 23 cm дијаметар
  • Капацитет: 600 ml
Затвори

Manufacture Glow – чинија

2.290 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 21 cm дијаметар