Showing all 5 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Manufacture Rouge – длабока чинија

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 25 cm дијаметар
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

Manufacture Rouge – чинија (22 cm)

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm дијаметар
Затвори

Manufacture Rouge – чинија (27 cm)

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm дијаметар
Затвори

Manufacture Rouge – чинија за пица

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm дијаметар
Затвори

Manufacture Rouge – шолја

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 380 ml