Purisimo

Filters
Done
  • Out of Stock
    929 ден

    Со нивните едноставни, но исклучителни дизајни, чашите од колекцијата Purismo се подеднакво прилагодени за секојдневната употреба како и за празничните прилики. Ова софистицирано и елегантно стакло со бело вино е специјално дизајнирано за да им овозможи на меките вина, како што е виното од регионот Мосел или Пиното Грис да…

  • 929 ден

    Со нивните едноставни, но исклучителни дизајни, чашите од колекцијата Purismo се подеднакво прилагодени за секојдневната употреба како и за празничните прилики. Неизмерно привлечниот дизајн на оваа чаша не само што го привлекува окото, туку го носи и најдоброто кај моќните црвени вина благодарение на посебната форма. Импресионирајте ги вашите гости…