To Go

Filters
Done
 • -15% Off
  1.352 ден2.797 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
  • Садот го има во 3 големини:
   • L – 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
   • M – 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
   • S – 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml
 • Out of Stock
  3.213 ден
  • Материјал на изработка: 88% памук, 12% кожа
  • Димензии: 27 cm x 17 cm x 43 cm
 • -15% Off
  1.352 ден2.797 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
  • Садот го има во 3 големини:
   • L – 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
   • M – 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
   • S – 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml
 • -15% Off
  1.352 ден2.797 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
  • Садот го има во 3 големини:
   • L – 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
   • M – 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
   • S – 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml
 • -15% Off
  1.352 ден2.797 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
  • Садот го има во 3 големини:
   • L – 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
   • M – 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
   • S – 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml