Annual Christmas Edition – сад

Out of Stock

1.512 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 16 cm x 16 cm

Опис

Порцелански повеќенаменски сад, во божиќен дизајн. Се мие и одржува рачно.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 16 cm x 16 cm

Колекцијата содржи производи од годишното божиќно издание за 2019-та година, со празничен дизајн кој буди спомени од детството. Серијата е ограничена и доаѓа со златен печат на базата.

Annual Christmas Edition – сад

1.512 ден

Нема на залиха