Toy’s Delight – длабока чинија

-20% Off

1.686 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Волумен: 500 mL

4 на залиха

Опис

Нека ве понесе празничниот дух со Christmassy Toy’s Delight колекцијата. Елементите на оваа колекција со празничен дизајн будат спомени од детството, што ги прави совршени за подарок или за развеселување на вашиот дом. Овој производ е дел од ексклузивното издание во чест на десетата годишнина на Toy’s Delight колекцијата.

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Волумен: 500 mL

Toy's Delight - длабока чинија

1.686 ден

4 на залиха