Showing all 9 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Allegorie – бокал

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 17.5 cm x 18.5 cm дијаметар
 • Капацитет: 1 L

Allegorie – бокал

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 27.8 cm x 15 cm дијаметар
 • Капацитет: 1 L
Затвори

Allegorie Premium – сет од 2 чаши за црвено вино

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 29.4 cm x 11.8 cm дијаметар
 • Капацитет: 1.02 L

Allegorie Premium – чаша за црвено вино

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 27.8 cm
 • Капацитет: 720 ml
Затвори

Allegorie Premium – сет од 2 чаши за црвено вино

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 26.2 cm x 12.6 cm дијаметар
 • Капацитет: 1.09 L
Затвори

Allegorie Premium – сет од 2 чаши за шампањ

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 30 cm x 7.8 cm дијаметар
 • Капацитет: 260 ml

Allegorie Premium – чаша за бело вино

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 26.2 cm x 7.9 cm дијаметар
 • Капацитет: 395 ml
Затвори

Allegorie Premium – чаша за бело вино

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 24.8 cm x 8.4 cm дијаметар
 • Капацитет: 455 ml
Затвори

Allegorie Premium – чаша за црвено вино

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 24.7 cm x 10.8 cm дијаметар
 • Капацитет: 778 ml