Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

MetroChic Blanc – тацна за шолја за чај

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 18.5 cm x 18.5 cm x 2 cm
Sold out
Затвори

MetroChic Blanc – шолја за кафе

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 210 ml
Затвори

MetroChic Blanc – шолја за чај

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 230 ml
Затвори

MetroChic Blanc – вазна

11.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 13 cm x 13 cm x 30.5 cm
Затвори

MetroChic Blanc – длабока чинија

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 22 cm x 22 cm x 5 cm
 • Капацитет: 800 ml.

MetroChic Blanc – сад за сервирање на две нивоа

8.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 27.5 cm x 27.5 cm x 27 cm
Затвори

MetroChic Blanc – свеќник

4.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 7.5 cm x 7.5 cm x 13 cm
Затвори

MetroChic Blanc – тацна за шолја за еспресо

1.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 14.5 cm x 14.5 cm x 2 cm
Затвори

MetroChic Blanc – тацна за шолја за кафе

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 18.5 cm x 18.5 cm x 2 cm
Затвори

MetroChic Blanc – чинија

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 27 cm x 27 cm x 2 cm
Затвори

MetroChic Blanc – чинија

2.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 22 cm x 22 cm x 2 cm
Sold out
Затвори

MetroChic Blanc – чинија за торта

3.549 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 33 cm