Entrée

Filters
Done
 • Out of Stock
  3.540 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 25 cm x 15.7 cm дијаметар
  • Капацитет: 1.5 L
 • 2.990 ден

  Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот и хармоничен дизајн, тие се непогрешлив избор за кој било настан. Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 132 mm Капацитет: 400 мл Безбедна за во машина за миење садови.

 • 2.290 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
   Димензии: 103 mm дијаметар
   Капацитет: 570 мл
 • 2.296 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
   Димензии: 89 mm дијаметар
   Капацитет: 480 мл
 • 2.296 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
   Димензии: 88 mm дијаметар
   Капацитет: 620 мл
 • Out of Stock
  2.605 ден

  Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот и хармоничен дизајн, тие се непогрешлив избор за кој било настан. Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 186 mm Капацитет: 295 мл Безбедна за во машина за миење садови.

 • 3.068 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
   Димензии: 66 mm дијаметар
   Капацитет: 100 мл
 • Entree - сет од 4 чаши за пиво Out of Stock
  3.790 ден

  Послужете го вашиот омилен алкохолен пијалак во Entree – сет од 4 чаши за пиво!

  Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот и хармоничен дизајн, тие се непогрешлив избор за кој било настан.

 • Out of Stock
  2.605 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 198 mm
  • Капацитет: 480 мл
 • 885 ден

  Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот и хармоничен дизајн, тие се непогрешлив избор за кој било настан. Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 185 mm Капацитет: 420 мл Безбедна за во машина за миење садови.