Испорака и достава

Испораката на пратките кои се купени преку онлајн продавницата, а ги имаме на лагер ги праќаме со поштата Карго Битола.Тоа го правиме во ваше име и на ваша сметка.

Цената на достава е околу 130 денари. Рокот на испорака е од 3 до 5 работни дена.
Овој рок зависи од вашето место на живеење и е во надлежност на Карго Битола.

Villeroy & Boch се оградува од секакви рекламации во врска со доцнење на испораката на производите. За оние производи кои ги немаме на лагер, испораката е меѓу 30-60 дена, во зависност од производот.