Showing 1–12 of 14 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Quinsai Garden – длабока чинија

3.249 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm
 • Капацитет: 270 ml
Затвори

Quinsai Garden – овален сад

6.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm x 18 cm
Затвори

Quinsai Garden – сад за шеќер

3.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 330 ml
Затвори

Quinsai Garden – тацна за шолја за кафе

1.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 14 cm
Затвори

Quinsai Garden – чајник, 1,2 л

11.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1,2 л
Затвори

Quinsai Garden – чинија

3.249 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm x 27 cm

Quinsai Garden – чинија за сервирање

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 cm x 18 cm
Затвори

Quinsai Garden – шолја

2.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

Quinsai Garden – шолја за кафе

2.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 210 ml
Затвори

Quinsai Garden – тацна за шолја за еспресо

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 14 cm x 11 cm
Затвори

Quinsai Garden – чинија

3.249 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm x 27 cm

Quinsai Garden – чинија за салата

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23 cm x 23 cm