Boston Coloured

17 Products

Filters
Done
 • 1.590 ден
  • Димензии: 25.4 x 25,4 x 7.6 cm
  • Капацитет: 430ml
 • 1.373 ден
  • Димензии: 25.4 x 25,4 x 7.6 cm
  • Капацитет: 430ml
 • 1.373 ден
  • Димензии: 25.4 x 25,4 x 7.6 cm
  • Капацитет: 430ml
 • 1.520 ден

  Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  Димензии: 12 x 6 x 4 cm
  Капацитет: 230 ml

 • 1.239 ден
  • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  • Димензии: 18.3 x 18.3 x 17.6 cm
  • Капацитет: 310 ml
 • Out of Stock
  1.190 ден

  Висококвалитетен дизајн на стакло со шарм Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават обоените очила од колекцијата Boston Colored привлечни привлечни очи секој ден и во свечени прилики. Благите летни вечери изгледаат речиси создадени за уживање во добра чаша црвено вино во градината. Послужете трпезни вина…

 • Out of Stock
  1.239 ден

  Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават обоените очила од колекцијата Boston Colored. Благите летни вечери изгледаат речиси создадени за уживање во добра чаша црвено вино во градината. Послужете трпезни вина и светло црвени вина со стил со оваа чаша за црвено вино во сива боја.…

 • Out of Stock
  1.239 ден

  Впечатливиот дизајн, висококвалитетно кристално стакло ги прават обоените чаши од колекцијата Boston Colored совршени за секојдвевна употреба и во свечените прилики.  Послужете трпезни вина и светло црвени вина со стил со оваа чаша за црвено вино во сина боја. Уживајте во црвено вино со одбрани, прекрасни чаши. Материјал: кристално стакло…

 • Out of Stock
  1.690 ден

  Чаша со црвено вино со екстравагантна дијамантска шема за љубители на шампањ, идеално за летни вечери на балконот или празнична семејна прослава. Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Димензии: 12,5 cm Капацитет: 0,4 l Boston Colored е серија на кристални садови во…

 • Out of Stock
  1.390 ден

  Послужете со стил Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават стилските парчиња од колекцијата Boston Colored привлечни привлечни очи, секој ден и во свечени прилики. материјал кристално стакло волумен прибл. 398 мл безбеден машина за миење за садови  

 • Out of Stock
  1.373 ден

  Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават стилските парчиња од колекцијата Boston Colored. Материјал: Кристално стакло Волумен: прибл. 398 мл Безбедно за миење садови

 • 2.859 ден
  • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  • Дијаметар: 32 см
 • Out of Stock
  1.690 ден
  • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  • Дијаметар: 21 см
 • 1.690 ден
  • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  • Дијаметар: 21 см
 • 1.373 ден

  Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ја прават колекцијата Boston Colored.  Послужете закуска од шарени мечиња, чоколадни бонбони или солени бадеми во оваа сива чинија што го отелотворува модерниот селски начин на живот. Засладете ги вашите пријатни собири со вкусни закуски. Материјал: Кристално стакло Дијаметар: Прибл. 114…

 • Out of Stock
  1.739 ден

  Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  Димензии: 16.2 cm
  Капацитет: 400 ml