Ovid

Filters
Done
 • 2.299 ден

  Колекцијата Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Нејзиниот безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и стилови. Чашите за вино и вода се привлечни особено за за љубителите на класичен дизајн. Без разлика дали со аспарагус или риба – послужете го омиленото вино во стил во…

 • 2.240 ден

  Колекцијата Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и стилови. Овие четири чаши со вода од Овид се совршени за секојдневна употреба, за појадок, ручек или вечера. Материјал: кристално стакло Капацитет: 420 ml

 • 2.299 ден

  Колекцијата  Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Нејзиониот безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и стилови. Чашите за вино и вода се привлечни особено за за љубителите на класичен дизајн. Без разлика дали сакате суво Chianti, полно Бордо или лесен Дорнфелдер – послужете го омиленото…

 • 2.299 ден

  Колекцијата Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Нејзиниот безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и стилови. Чашите за вино и вода се привлечни особено за за љубителите на класичен дизајн. Ниту една забава не е комплетна без чаша пенливо вино. Добро пенливо вино е двојно…