Линии

Manufacture Rock

14b40e4480b213a09672c9f2e88f68c6

Mariefleur

a2c0dc4608ec32bc12452979985ac5b0
sander

Чаршафи

Препорачани колекции

Amazonia
c3448dac3a8b4ecb0878c5df9e67684b
Malindi
vub_39l_tkfk01_18_10284_1
Anmut Gold
villeroy_boch_former
MetroChic
1046520960_02
La Classica Contura
3883256_fpx
Quinsai
quinsai-garden_05

Premium Bone Porcelain

Новите колекции на Signature комбинираат сè што го прави Villeroy & Boch високо ценет низ целиот свет. Започнувајќи со внимателен избор на суровини, заедно со долгогодишно искуство, прецизна изработка и најсовремена технологија, како и ригорозни проверки за квалитет, Villeroy & Boch ги нуди една од најдобрите порцелани: Premium Bone Porcelain. Страста за совршенство оди уште подалеку – Villeroy & Boch ги оплеменува своите производи со платина и злато за да создаде вистински столски впечаток.

Од самото основање во 1748 година, Villeroy & Boch се развива во светски познат бренд, кој добива најразлични признанија од сите страни. Тоа се должи, пред се’, на насочувањето кон создавање на квалитет, традиција и иновативност во производите кои ќе го носат тоа име. Премиум порцеланот е еден од материјалите кои неодоливо ги привлекува потрошувачите и гордо ги носи сите претходно наведени атрибути. Повеќе од 270 години, иновациите се дел од корпоративната култура на Villeroy & Boch. За позитивната слика која брендот ја остава, зборува и застапеноста во повеќе од 125 земји во светот. Безвременската убавина на производите од многуте колекции ви нуди перфектен избор за било која намена. Подарете вредност!