Easter Accessories

23 Products

Filters
Done
 • -20% Off
  1.373 ден

  Велигденски порцелан со љубов дизајниран – Годишното велигденско издание од Villeroy & Boch. Традиција и модерност од 1748 година. Мало парче порцелан за максимално уживање на Велигден. Велигденско издание јајце импресионира со своите фини украсни детали и е идеален подарок и за колекционерите и за љубителите на декорацијата! Украсете го…

 • -20% Off
  1.932 ден

  Оваа година, ограничената велигденска колекција на Villeroy & Boch ја содржи мајката зајачица Emma и нејзиното супер-слатко велигденско јагне. Ограниченото издание на порцелан е украсено со детали во златна боја. Убавата чинија со златни детали ќе додадат совршена завршница на велигденскиот појадок. Основата е опремена со златно обоен печат Villeroy…

 • -20% Off
  1.866 ден

  Велигденско издание од Villeroy & Boch – шолја со фини златни детали за максимално уживање на Велигден.  Ограничената врвна порцеланска чаша од велигденско издание со нетрпение ја очекуваат колекционерите и љубителите на декорацијата и е совршен велигденски подарок! Украсете го Вашиот дом со велигденски порцелан во ограничено издание! Материјал: Премиум…

 • -20% Off
  2.758 ден

  Дали сакате да го украсите вашиот дом на Велигден со носталгично чувство или да им подарите на вашите најблиски подарок од срце? Лесно е со нашата колекција Bunny Tales. Покрај тоа, прекрасните порцелански фигури и украси доловуваат многу мотиви од колекцијата Spring Fantasy, што ги прави совршени за мешање и…

 • -20% Off
  2.758 ден

  Дали сакате да го украсите вашиот дом на Велигден со носталгично чувство или да им подарите на вашите најблиски подарок од срце? Лесно е со нашата колекција Bunny Tales. Покрај тоа, прекрасните порцелански фигури и украси доловуваат многу мотиви од колекцијата Spring Fantasy, што ги прави совршени за мешање и…

 • Out of Stock
  2.632 ден

  Дали сакате да го украсите вашиот дом на Велигден со носталгично чувство или да им подарите на вашите најблиски подарок од срце? Лесно е со нашата колекција Bunny Tales. Покрај тоа, прекрасните порцелански фигури и украси доловуваат многу мотиви од колекцијата Spring Fantasy, што ги прави совршени за мешање и…

 • -20% Off
  3.451 ден

  Димензии: 16,5 х 11,5 х 11 cm

 • -20% Off
  3.032 ден

  Димензии: 14.3 x 7.7 x 10.7

 • -20% Off
  1.672 ден

  Колекцијата „Зајачки бајки“ е прекрасно семејство зајци кои заедно го слават Велигден. Браќа и сестри Ана, Макс и Пол им дозволија на нивните фантазии да дивеат додека играат и сликаат јајца со помош на нивната мајка Ема и дедо Ханс. Димензии: 5 x 6 x 12,5 cm

 • -20% Off
  2.412 ден

  Нека фигурите на Bunny Tales ја раскажуваат приказната за зајачето дедо Hans кој ги учи своите внуци Anna, Max и бебето Paul  како да бојадисуваат јајца. Рачно насликана фигура на зајачето дедо Hans прави совршена шармантна велигденска декорација на вашата маса или помеѓу пролетните цветни аранжмани. Искусете ја магијата на…

 • -20% Off
  1.718 ден

  Нека фигурите на Bunny Tales ја раскажуваат приказната за зајачето дедо Hans кој ги учи своите внуци Anna, Max и бебето Paul  како да бојадисуваат јајца. Рачно насликана фигура на зајачето Max прави совршена шармантна велигденска декорација на вашата маса или помеѓу пролетните цветни аранжмани. Искусете ја магијата на Велигден.…

 • -20% Off
  3.451 ден

  Прославете го Велигден со рачно насликана декорација. Големата рачно насликана фигура зајаче Max прави совршена шармантна велигденска декорација на вашата маса или помеѓу пролетните цветни аранжмани. Искусете ја магијата на Велигден. Mатеријал: порцелан

 • -20% Off
  2.412 ден

  Нека фигурите на Bunny Tales ја раскажуваат приказната за зајачето дедо Hans кој ги учи своите внуци Anna, Max и бебето Paul  како да бојадисуваат јајца. Рачно насликана фигура на зајачето Emma прави совршена шармантна велигденска декорација на вашата маса или помеѓу пролетните цветни аранжмани. Искусете ја магијата на Велигден.…

 • -20% Off
  1.372 ден

  Нека фигурите на Bunny Tales ја раскажуваат приказната за зајачето дедо Hans кој ги учи своите внуци Anna, Max и бебето Paul  како да бојадисуваат јајца. Рачно насликана фигура на зајачето Paul  прави совршена шармантна велигденска декорација на вашата маса или помеѓу пролетните цветни аранжмани. Искусете ја магијата на Велигден.…

 • -20% Off
  3.432 ден

  Велигденски порцелан со љубов дизајниран – Годишното велигденско издание од Villeroy & Boch. Традиција и модерност од 1748 година. Мало парче порцелан за максимално уживање на Велигден. Велигденско издание јајце импресионира со своите фини украсни детали и е идеален подарок и за колекционерите и за љубителите на декорацијата! Украсете го…

 • -20% Off
  1.239 ден

  Дали сакате да го украсите вашиот дом на Велигден со носталгично чувство или да им подарите на вашите најблиски подарок од срце? Лесно е со нашата колекција Bunny Tales. Покрај тоа, прекрасните порцелански фигурини и орнаменти доловуваат многу мотиви од колекцијата Spring Fantasy, што ги прави совршени за мешање и…