Showing 1–12 of 22 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Winter Bakery Delight – декоративен чаршаф

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Памук
 • Димензии: 50 cm x 150 cm
Затвори

Winter Bakery Delight – длабок сад

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 650 ml
Затвори

Winter Bakery Delight – длабок сад (star)

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 650 ml
Sold out
Затвори

Winter Bakery Delight – подигнат сад во форма на ѕвезда

5.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm x 21 cm x 12 cm
 • Капацитет: 1000 ml
Sold out
Затвори

Winter Bakery Delight – сад во форма на елка

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26.5 cm
 • Капацитет: 746 ml
Затвори

Winter Bakery Delight – сад во форма на ѕвезда

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24.5 cm

Winter Bakery Delight – сад за сервирање на две нивоа

7.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 25.5 cm
Sold out
Затвори

Winter Bakery Delight – салвети

290 ден390 ден
 • Димензии на салвети во големина L: 33 cm x 33 cm
 • Димензии на салвети во големина S: 25 cm x 25 cm

Winter Bakery Delight – тацна за шолја за кафе

830 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 14 cm дијаметар
Sold out
Затвори

Winter Bakery Delight – тацна за шолја за кафе (star)

830 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 14 cm дијаметар
Sold out
Затвори

Winter Bakery Delight – чинија (21.5 cm)

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21.5 cm
Затвори

Winter Bakery Delight – чинија (21.5 cm) (star)

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21.5 cm