Showing 1–12 of 21 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Anmut Platinum – длабока чинија

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 334 ml
Затвори

Anmut Platinum – длабока чинија

2.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 13 cm дијаметар
Затвори

Anmut Platinum – длабока чинија за салата

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23 cm дијаметар
Затвори

Anmut Platinum – сад

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 440 ml
Затвори

Anmut Platinum – сад за шеќер/слатко

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml
Затвори

Anmut Platinum – тацна за сад

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 20 cm
Затвори

Anmut Platinum – тацна за шолја за еспресо

1.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Anmut Platinum – тацна за шолја за кафе

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар
Затвори

Anmut Platinum – чајник

12.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1 L
Затвори

Anmut Platinum – чинија

3.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm
Затвори

Anmut Platinum – чинија

9.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm
Затвори

Anmut Platinum – чинија за путер

2.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 16 cm дијаметар