Showing all 5 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Mariefleur Gris Basic – тацна за шолја за еспресо

849 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Mariefleur Gris Basic – тацна за шолја за кафе

959 ден
Порцеланска тацна за шолја за кафе, наменета за шолјата за кафе од истоимената колекција. Безбедна е за миење во машина
Затвори

Mariefleur Gris Basic – шолја

1.390 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 350 ml
Затвори

Mariefleur Gris Basic – шолја за еспресо

1.290 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 80 ml
Затвори

Mariefleur Gris Basic – шолја за кафе

1.390 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 250 ml