Чаши

67 Products

Filters
Done
 • Out of Stock
  1.712 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
  • Димензии: 24.8 cm x 8.4 cm дијаметар
  • Капацитет: 455 ml
 • 2.380 ден

  Материјал на изработка: Премиум порцелан
  Димензија: 0,15l

 • Out of Stock
  2.789 ден
  • Капацитет: 0.45 l
  • Висина: 14 cm
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • 1.520 ден

  Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  Димензии: 12 x 6 x 4 cm
  Капацитет: 230 ml

 • 1.430 ден
  • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  • Димензии: 18.3 x 18.3 x 17.6 cm
  • Капацитет: 310 ml
 • 1.430 ден

  Висококвалитетен дизајн на стакло со шарм Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават обоените очила од колекцијата Boston Colored привлечни привлечни очи секој ден и во свечени прилики. Благите летни вечери изгледаат речиси создадени за уживање во добра чаша црвено вино во градината. Послужете трпезни вина…

 • 1.430 ден

  Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават обоените очила од колекцијата Boston Colored. Благите летни вечери изгледаат речиси создадени за уживање во добра чаша црвено вино во градината. Послужете трпезни вина и светло црвени вина со стил со оваа чаша за црвено вино во сива боја.…

 • 1.430 ден

  Впечатливиот дизајн, висококвалитетно кристално стакло ги прават обоените чаши од колекцијата Boston Colored совршени за секојдвевна употреба и во свечените прилики.  Послужете трпезни вина и светло црвени вина со стил со оваа чаша за црвено вино во сина боја. Уживајте во црвено вино со одбрани, прекрасни чаши. Материјал: кристално стакло…

 • 1.490 ден

  Чаша со црвено вино со екстравагантна дијамантска шема за љубители на шампањ, идеално за летни вечери на балконот или празнична семејна прослава. Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Димензии: 12,5 cm Капацитет: 0,4 l Boston Colored е серија на кристални садови во…

 • 1.490 ден

  Послужете со стил Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават стилските парчиња од колекцијата Boston Colored привлечни привлечни очи, секој ден и во свечени прилики. материјал кристално стакло волумен прибл. 398 мл безбеден машина за миење за садови  

 • 1.373 ден

  Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават стилските парчиња од колекцијата Boston Colored. Материјал: Кристално стакло Волумен: прибл. 398 мл Безбедно за миење садови

 • Out of Stock
  1.739 ден

  Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  Димензии: 16.2 cm
  Капацитет: 400 ml

 • 1.490 ден

  Чаша со екстравагантна дијамантска шема за љубители на кристално стакло, идеално за летни вечери на балконот или празнична семејна прослава. Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Димензии: 90 мм Капацитет: 330 ml  

 • 1.430 ден

  Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
  Димензии: в:13,2 см дијаметар: 8,8 см
  Капацитет: 310 ml

 • 1.490 ден

  Послужете со стил. Впечатливиот дизајн на аспекти и робусното, висококвалитетно кристално стакло ги прават стилските парчиња од колекцијата Boston Colored привлечни привлечни очи, секој ден и во свечени прилики. Материјал: кристално стакло Волумен: прибл. 398 мл Безбедено машина за миење за садови

 • Out of Stock
  2.279 ден
  • Материјал на изработка: Кристално стакло
   Димензии: 103 mm дијаметар
   Капацитет: 570 мл