Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Arthur – сет од прибор за јадење (30 п.)

16.900 ден
Материјал на изработка: 18/10 нерѓосувачки челик

Arthur – сет од прибор за јадење (68 п.)

36.390 ден
Материјал на изработка: 18/10 нерѓосувачки челик
Затвори

Happy as a Bear – прибор за јадење за деца

2.859 ден
 • Материјал: Нерѓосувачки челик
 • Одржување: Безбеден за миење садови
Затвори

Hungry as a Bear – прибор за јадење за деца

2.790 ден
 • Материјал: Нерѓосувачки челик
 • Одржување: Безбеден за миење садови
Затвори

Kreuzband Septfontaines – сет од прибор за јадење (30 п.)

45.990 ден
Материјал на изработка: 18/10 нерѓосувачки челик
Затвори

La Classica – сет од прибор за јадење (30 п.)

27.890 ден
 • Материјал на изработка: 18/10 нерѓосувачки челик
Затвори

La Classica Gold – сет од прибор за јадење (30 п.)

83.790 ден
 • Материјал на изработка: 18/10 нерѓосувачки челик
Затвори

Mademoiselle – прибор за јадење (30п)

11.990 ден
Тркалезни линии и деликатно втиснување на рачката и даваат елегантен, женствен допир на колекцијата прибор за јадење Мадемоиселле. Изработен од
Затвори

Mademoiselle – прибор за јадење (68п)

35.990 ден
Тркалезни линии и деликатно втиснување на рачката и даваат елегантен, женствен допир на колекцијата прибор за јадење Мадемоиселле. Изработен од
Затвори

Manufacture Cutlery – сет од прибор за јадење (20 п.)

28.690 ден
Материјал на изработка: нерѓосувачки челик

Manufacture Rock – сет од прибор за јадење (20п.)

28.690 ден
 • 4 вилушки за торта
 • 4 вилушки за вечера
 • 4 ножеви
 • 4 лажици
 • 4 мали лажици

Metrochich D’or – сет од прибор за јадење (113 п.)

Материјал на изработка: позлатен нерѓосувачки челик