Chateau Septfontaines

13 Products

Filters
Done
 • Out of Stock
  9.790 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Од вкусни прилози до свежо овошје или атмосферска декорација – овој прекрасно обликуван сад нуди безброј можности. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро златно…

 • 5.490 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Јадеме и со очи, па кога оваа прекрасна чинија е дел од трпезата, сè ќе има уште подобар вкус. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и…

 • Out of Stock
  6.290 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Импресионирајте ги гостите со специјална елегантна вечера – со длабоката чинија Chateau Septfontaines. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро златно филе. Материјал: премиум порцелан…

 • 4.690 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Ја имаме и соодветниот сад за сос – за да го направиме практичен стилски белег за секоја пригода. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро…

 • 2.990 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Имаме и совршена шолја за еспресо што одговара на оваа прекрасна чинија. Заедно, двете се непобедлива стилска комбинација. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро…

 • Out of Stock
  3.190 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Имаме и совршена чинија за да одговара на оваа прекрасна чаша. Заедно, двете се непобедлива стилска комбинација. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро златно…

 • Out of Stock
  5.190 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Импресионирајте ги гостите со многу специјална вечера – со чиниите од Château Septfontaines. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро златно филе. Материјал: премиум порцелан…

 • Out of Stock
  5.490 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Јадеме и со очи, па кога оваа прекрасна чинија е дел од трпезата, сè ќе има уште подобар вкус. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и…

 • Out of Stock
  3.690 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Малата чинија за леб е многу разновидна. Може да се користи и за сервирање на прекрасни мали десерти. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура и најдобро…

 • 4.900 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Ако трпезата за појадок ја поставите со многу љубов, денот едноставно ќе ви започне подобро. Нашата чинија за појадок со фино златен раб ќе ви помогне да постигнете…

 • Out of Stock
  20.990 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Од ладно шведска маса до вкусно гарнир за печење во недела – оваа овална чинија е практичен и стилски помошник. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура…

 • 3.490 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Доброто еспресо е вистинска уметност и уште поголемо задоволство – особено ако уживате во него од оваа прекрасна шолја за еспресо. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со…

 • Out of Stock
  3.690 ден

  Château Septfontaines импресионира со својот уникатен текстуриран релјеф, комбинација од сјајни и мат завршни облоги и фини детали од 20 каратно злато. Од шолја кафе самостојно до дружељубив собир – вашиот топол пијалок ќе има уште подобар вкус од оваа прекрасна шолја. Истражете ја комбинацијата на прекрасен релјеф со текстура…