АРТИКЛИ НА РАСПРОДАЖБА

-50%
Затвори

Wonderful World White – сет од 12 чинии

33.584 ден 16.792 ден
4 x чинии за ручек/вечера (27 см) 4 x длабоки чинии за супа (24 см) 4 x чинии за појадок/десер (21)
-50%
Затвори

Wonderful World White – сет од 12 чинии

31.800 ден 15.900 ден
Сет од 12 чинии, изработени од бел премиум порцелан, безбедни за миење во машина за садови и безбедни за употреба

Artesano Original – сет од 12 чинии

33.580 ден 16.790 ден
4 x чинии (27 см) 4 x чинии за салата (22 см) 4 x чинии за паста (30 см)

Coffee Passion Awake – шолја за кафе и тацна

1.890 ден 1.134 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 380 ml
-40%
Затвори

Coffee Passion Awake – шолја за кафе и тацна

1.890 ден 1.134 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml
-40%
Затвори

Coffee Passion Awake – шолја за капучино и тацна

1.890 ден 1.134 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 260 ml
-40%
Затвори

Coffee Passion Awake – шолја за кафе и тацна

1.890 ден 1.134 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 220 ml

Coffee Passion Awake – шолја за еспресо и тацна

1.890 ден 1.134 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 180 ml
-15%
Затвори

To Go Indigo – шолја за кафе

2.320 ден 1.972 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Капацитет: 350 ml
-15%
Затвори

To Go Indigo- длабок сад со капак

1.352 ден2.797 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Садот го има во 3 големини:
  • L - 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
  • M - 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
  • S - 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml

To Go Rose – шолја за кафе

2.320 ден 1.972 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Капацитет: 350 ml
-15%
Затвори

To Go Rose – длабок сад со капак

1.352 ден2.797 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Садот го има во 3 големини:
  • L - 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
  • M - 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
  • S - 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml
-15%
Затвори

To Go Jade – шолја за кафе

2.320 ден 1.972 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Капацитет: 350 ml
-15%
Затвори

To Go Jade – длабок сад со капак

1.352 ден2.797 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Садот го има во 3 големини:
  • L - 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
  • M - 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
  • S - 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml
-15%
Затвори

To Go – торба

4.590 ден 3.902 ден
 • Материјал на изработка: 88% памук, 12% кожа
 • Димензии: 27 cm x 17 cm x 43 cm

To Go – шолја за кафе

2.320 ден 1.972 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Капацитет: 350 ml
-15%
Затвори

To Go – длабок сад со капак

1.352 ден2.797 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон
 • Садот го има во 3 големини:
  • L - 20 cm дијаметар и капацитет од 800 ml
  • M - 16 cm дијаметар и капацитет од 350 ml
  • S - 7 cm дијаметар и капацитет од 80 ml
-25%
Затвори

It’s my match green – чинија (uni)

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm
-25%
Затвори

It’s my match green – чинија (blossom)

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm
-25%
Затвори

It’s my match green – чинија (leaf)

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm

It’s my match green – повеќенаменски сад

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 850 ml

It’s my match green – шолја

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 11 cm x 8 cm
 • Капацитет: 450 ml
-25%
Затвори

It’s my match green – сад за сервирање (leaf)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match green – сад за сервирање (blossom)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match green – сад за сервирање (uni)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match – повеќенаменски сад

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 850 ml
-25%
Затвори

It’s my match – шолја

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 11 cm x 8 cm
 • Капацитет: 450 ml
-25%
Затвори

It’s my match – чинија

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm
-25%
Затвори

It’s my match – сад за сервирање (uni)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match – сад за сервирање (blossom)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L
-25%
Затвори

It’s my match – сад за сервирање (leaf)

2.790 ден 2.093 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 2 L

It’s my match powder – повеќенаменски сад

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 6.5 cm
 • Капацитет: 850 ml
-25%
Затвори

It’s my match powder – шолја

1.199 ден 899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 11 cm x 8 cm
 • Капацитет: 450 ml

It’s my match powder – чинија

1.390 ден 1.043 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 3 cm