Showing 1–12 of 19 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

MetroChic – длабок сад

3.249 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар
 • Капацитет: 600 ml
Затвори

MetroChic – длабока чинија

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm x 22 cm x 5 cm
 • Капацитет: 800 ml

MetroChic – повеќенаменска чинија

4.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22 cm x 22 cm x 2 cm
Затвори

MetroChic – сад за салата

9.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23 cm дијаметар
Затвори

MetroChic – сад за шеќер/слатко

5.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12,7 cm x 12 cm x 10 cm
 • Капацитет: 325 ml

MetroChic – тацна за шолја за еспресо

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 14.5 cm x 14.5 cm x 1.5 cm
Затвори

MetroChic – тацна за шолја за кафе

2.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 18.5 cm x 18.5 cm x 2 cm

MetroChic – чајник

13.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm x 24 cm x 15 cm
 • Капацитет: 1,2L

MetroChic – чинија

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm x 27 cm x 2 cm

MetroChic – чинија за путер

3.250 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 16 cm

MetroChic – чинија за торта

11.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 33 cm дијаметар

MetroChic – шолја

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml