Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Royal Basic Set – сет од чинии и шолји за кафе (20 парчиња)

38.290 ден
- 4 x чинии (29 см) - 4 x чинии за салата (22 см) - 4 x длабоки садови (0,75л) - 4 x шолји за кафе - 4 x рацни за шолји за кафе