Најновите производи во Villeroy & Boch

Затвори

New Wave – шолја за макијато

1.890 ден
 • Материјал на изработка: стакло
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

La Divina – сет од 4 чаши за црвено вино

3.790 ден
Материјал:  Кристално стакло Капацитет: 470 ml
Затвори

Entree – сет од 4 чаши за ликер

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 66 mm дијаметар Капацитет: 100 мл
Затвори

Entree – сет од 4 чаши

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 88 mm дијаметар Капацитет: 620 мл
Затвори

Entree – сет од 4 чаши

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 89 mm дијаметар Капацитет: 480 мл
Затвори

Entree – сет од 4 чаши

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 103 mm дијаметар Капацитет: 570 мл
Затвори

Entree – сет од 4 чаши за црвено вино

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 198 mm
 • Капацитет: 480 мл
Затвори

Happy as a Bear – прибор за јадење за деца

2.859 ден
 • Материјал: Нерѓосувачки челик
 • Одржување: Безбеден за миење садови
Затвори

Pizza Passion – сет од 2 чинии за пица

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 33 х 31 см
Затвори

BBQ Passion – чинија за сервирање со рачка

3.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27,5 cm x 21 cm
Затвори

BBQ Passion – сет од 2 чинии

3.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 33 cm x 22 cm
Затвори

Manufacture Rock Blanc – чинија (28 см)

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 x 17 x 1 cm
Затвори

Manufacture Rock Blanc – чинија (28 см)

2.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 x 28 x 2 cm
Затвори

Manufacture Rock Blanc – чинија за сервирање

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32.5 x 32.5 x 1.5 cm
Затвори

Manufacture Rock – длабок сад

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 8 cm x 8 cm x 4 cm
 • Капацитет: 60 ml
Затвори

Manufacture Rock – чинија (35 см)

2.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 x 18 x 1 cm
Затвори

Manufacture Rock – чинија (28 см)

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 x 17 x 1 cm
Затвори

Manufacture Rock – чинија за сервирање

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32.5 x 32.5 x 1.5 cm
Затвори

Manufacture Rock – чинија (28 см)

2.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 x 28 x 2 cm
Затвори

Manufacture Gris – тацна за шолја за еспресо

869 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
New
Затвори

Flow Couture – длабока чинија 21×20 см

2.390 ден
Порцеланска чинија од премиум порцелан. Безбедна е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка. Материјал
New
Затвори

Flow Couture – чинија 28×27 см

2.390 ден
Порцеланска чинија од премиум порцелан. Безбедна е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка. Материјал
Затвори

Manufacture Gris – шолја за еспресо

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 100 ml
Затвори

For Me – кутија за путер

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 х 11 см
Затвори

Scotch Whisky – чаша за виски

2.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Капацитет: 360 ml
Затвори

Quinsai Garden – сад за шеќер

3.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 330 ml
Затвори

Quinsai Garden – чајник, 1,2 л

11.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1,2 л

Ivorie – длабока чинија

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан Дијаметар:  24 см

Ivorie – чинија за салата

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан Дијаметар:  27 см

Ivorie – чинија (27 см)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан Дијаметар:  27 см
Затвори

Ivorie – тацна за шолја за кафе

1.679 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21.6 x 23.4 x 13 см
 • Капацитет: 200 мл
Затвори

Ivorie – шолја за кафе (200мл)

2.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21.6 x 23.4 x 13 см
 • Капацитет: 200 мл
Затвори

Ivorie – чинија за сервирање, 35 см

13.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 x 35 x 7 см
Затвори

Ivorie – сад за шеќер

5.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 x 13 x 20 см
Затвори

Ivorie – чајник (1,35л)

14.299 ден
Капацитет: 1,35 л (за 6 лица)
Затвори

Manufacture Rock Blanc – длабок сад

1.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 14 cm x 14 cm x 7 cm
 • Капацитет: 650 ml

Boston coloured – чинија

1.690 ден
 • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
 • Дијаметар: 21 см
Затвори

Boston coloured – длабок сад

1.750 ден
 • Димензии: 25.4 x 25,4 x 7.6 cm
 • Капацитет: 430ml
Затвори

Boston coloured – длабок сад

1.750 ден
 • Димензии: 25.4 x 25,4 x 7.6 cm
 • Капацитет: 430ml
Затвори

La Divina – сет од 4 чаши за бело вино

3.790 ден
Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло
Затвори

La Divina – сет од 4 чаши за црвено вино

3.790 ден
Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло
Затвори

Entree – сет од 4 чаши за бело вино

2.790 ден
Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот
Затвори

Hungry as a Bear – прибор за јадење за деца

2.790 ден
 • Материјал: Нерѓосувачки челик
 • Одржување: Безбеден за миење садови
Затвори

NewWave Stars – шолја, 0,3л, Virgo

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

NewWave Stars – шолја, 0,3л, Leo

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

NewWave Stars – шолја, 0,3л, Cancer

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

NewWave Stars – шолја, 0,3л, Gemini

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

NewWave Stars – шолја, 0,3л, Aquarius

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

NewWave Stars – шолја, 0,3л, Aries

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
New
Затвори

Colourful Spring – сад за салата

1.899 ден
Почетокот на пролетта се проследува со расцутени снежни капки и будење на пеперутки, чии шарени крилја се како уметнички дела
New
Затвори

Colourful Spring – здела за овошје, 38 cm

6.690 ден
Почетокот на пролетта се проследува со расцутени снежни капки и будење на пеперутки, чии шарени крилја се како уметнички дела
New
Затвори

Colourful Spring – шолја

1.229 ден
Почетокот на пролетта се проследува со расцутени снежни капки и будење на пеперутки, чии шарени крилја се како уметнички дела
Затвори

Mariefleur Gris Basic – шолја

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml
Затвори

Mariefleur Gris Basic – тацна за шолја за еспресо

849 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Mariefleur Gris Basic – шолја за еспресо

1.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 80 ml
Затвори

Mariefleur Gris Basic – тацна за шолја за кафе

959 ден
Порцеланска тацна за шолја за кафе, наменета за шолјата за кафе од истоимената колекција. Безбедна е за миење во машина
Затвори

Mariefleur Gris Basic – шолја за кафе

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 250 ml
Затвори

Manufacture Rock Blanc – чинија за сервирање

2.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 x 18 cm
Затвори

Online Ваучер – 10.000 денари

10.000 ден
За подарување на ваучер: – Одберете го Online Ваучерот од 500 денари. – Внесете количина на ваучери со што ќе
Затвори

Boston Coloured – чинија

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај
 • Дијаметар: 32 см
Затвори

Manufacture Collier Blanc – чинија за сервирање

4.290 ден
Садот е совршен како централно место на масата. Дизајнот врежан во порцеланот е инспириран од бисер накит Коко Шанел –
New
Затвори

Colourful Spring – салфети

379 ден
Материјал на изработка: Хартија Димензија: 33 cm x 33 cm

Colourful Spring – везен подметач

830 ден
 • Материјал на изработка: Памук / Полиестер
 • Димензија: 32 cm x 48 cm
New
Затвори

Piemont – сет од 6 ножеви

6.190 ден
 • Материјал на изработка: Нерѓосувачки челик
 • Должина: 225 mm
Затвори

Mariefleur Basic – шолја 0,45л

1.899 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 450 ml

Boston Coloured – чаша

1.739 ден
Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Димензии: 16.2 cm Капацитет: 400 ml
Затвори

Boston Coloured – чаша за црвено вино

1.520 ден
Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Димензии: в:13,2 см дијаметар: 8,8 см Капацитет: 310 ml

Boston coloured – чинија 32 см

2.790 ден
Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Дијаметар: 32 см

Boston Coloured – чаша за бело вино

1.520 ден
Материјал на изработка: Висококвалитетно кристално стакло гарантира безбедност на машината за миење садови и долготраен сјај Димензии: 12 x 6 x 4 cm Капацитет: 230 ml
Затвори

Entree – сет 4 чаши за бренди

2.790 ден
Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот

Iconic – сет чинии

18.990 ден
Ултра луксузен сет на садови за јадење и сервирање.

Nostalgic – сет од 3 украси

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 8 cm x 3.5 cm

Nostalgic – сет од 3 украси

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 8 cm x 4 cm

Nostalgic – украс

2.790 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 9 x 9 x 16 cm

Nostalgic – украс

2.790 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 9 x 9 x 17 cm
Затвори

Mademoiselle – прибор за јадење (30п)

11.990 ден
Тркалезни линии и деликатно втиснување на рачката и даваат елегантен, женствен допир на колекцијата прибор за јадење Мадемоиселле. Изработен од
Затвори

Maxima – чаша за црвено вино

979 ден
Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима

La Divina – чаша за црвено вино

979 ден
Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло

Purisimo Wine – чаша за вино

929 ден
Со нивните едноставни, но исклучителни дизајни, чашите од колекцијата Purismo се подеднакво прилагодени за секојдневната употреба како и за празничните
Затвори

Maxima – чаша за цревено вино

979 ден
Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима

La Divina – чаша за црвено вино

979 ден
Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло

Purisimo Wine – чаша за бело вино

929 ден
Со нивните едноставни, но исклучителни дизајни, чашите од колекцијата Purismo се подеднакво прилагодени за секојдневната употреба како и за празничните

La Divina – чаша за вино

979 ден
Одликувајќи се со елегантен, безвременски дизајн, колекција La Divina е нешто создадено за софистицирани вкусови и стилски прилики. Деликатното стакло
Затвори

Maxima – чаша за вино

979 ден
Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима
Затвори

Maxima – чаша за шампањ

979 ден
Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима

Ovid – сет 4 чаши за црвено вино

1.660 ден
Колекцијата  Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Нејзиониот безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и
Затвори

Ovid – сет 4 чаши за бело вино

1.660 ден
Колекцијата Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Нејзиниот безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и
Затвори

Ovid – сет 4 чаши за шампањ

1.660 ден
Колекцијата Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Нејзиниот безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и
New
Затвори

Ovid – сет 4 чаши за вода

1.660 ден
Колекцијата Ovid се залага за едноставен и класичен дизајн. Безвременски изглед го прави опсегот совршен за повеќето прилики и стилови.
Затвори

Entree – чаша за пиво

885 ден
Производите кои припаѓаат на колекцијата Entréе се специфични по својата минималистичка, но елегантна форма. Благодарение на класичниот изглед и едноставниот

Linen Подметач

1.490 ден
 • Димензии: 35 cm x 50 cm
 • Материјал: 80% полиестер, 20 % памук
 • Боја: светло розева; светло сина; сива
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Linen Платнена салвета

1.490 ден
 • Димензии: 45 cm x 45 cm
 • Материјал: 80% полиестер, 20 % памук
 • Боја: светло розева; светло сина; сива
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Sky Подметач

790 ден
 • Димензии: 35 cm x 50 cm
 • Материјал: 80% полиестер, 20 % памук
 • Боја: светло розева; светло сина; сива
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Sky Платнена салвета

790 ден
 • Димензии: 45 cm x 45 cm
 • Материјал: 80% полиестер, 20 % памук
 • Боја: светло розева; сива
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Sky Чаршаф

1.790 ден6.450 ден
 • Димензии: 150 cm x 250 cm; 50 cm x 140 cm
 • Материјал: 80% полиестер, 20 % памук
 • Боја: светло розева; светло сина
 • Се пере на 60 степени
 • Лесно се комбинира

Loft Платнена салвета

779 ден
 • Димензии: 40 cm x 40 cm
 • Материјал: 100% памук
 • Боја: бела
 • Се пере на 40 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Loft Чаршаф

1.990 ден6.490 ден
 • Димензии: 150 cm x 250 cm; 50 cm x 140 cm
 • Материјал: 100% памук
 • Боја: бела
 • Се пере на 40 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Loft Чаршаф

1.990 ден8.990 ден
 • Димензии: 135cm x 170cm; 150cm x 200cm; 135cm x 220cm; 150cm x 250cm; 150cm x 300cm; 150cm x 350cm; 50cm x 140cm
 • Материјал: 100% памук
 • Боја: бела
 • Се пере на 40 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Elegance Чаршаф

1.990 ден
 • Димензии: 50 cm x 140 cm
 • Материјал: 100% полиестер
 • Се пере на 30 степени
 • Лесно се комбинира
New
Затвори

Guernsey Подметач

790 ден
 • Димензии: 85 cm x 85 cm; 50cm x 140 cm
 • Материјал: 100% памук
 • Се пере на 40 степени
 • Лесно се комбинира