Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Vapiano – сет од 2 садови за салата

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21 cm x 17 cm
 • Капацитет: 800 ml
Затвори

Vapiano – сет од 2 садови за паста

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 27 cm x 21 cm
 • Капацитет: 800 ml
Затвори

Vapiano – сет од 2 садови за супа

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 18 cm x 16 cm
 • Капацитет: 700 ml
Затвори

Vapiano – сет од 2 чинии за паста

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 26 cm x 21 cm
Затвори

Vapiano – сет од 6 садови (за 2 особи)

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан