Collier

Filters
Done
 • -20% Off
  2.579 ден5.259 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии и капацитет на вазна со висина од 14 cm: 12.5 x 12.5 x 14 cm; 1100 ml
  • Димензии и капацитет на вазна со висина од 22.5 cm: 20.5 x 20.5 x 22.5 cm; 5400 ml
  • Димензии и капацитет на вазна со висина од 26 cm: 11.5 x 11.5 x 26 cm; 1620 ml
 • -20% Off
  1.111 ден3.790 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии и капацитет на вазна со висина од 12 cm: 11 x 11 x 12 cm; 525 ml
  • Димензии и капацитет на вазна со висина од 17.5 cm: 16.5 x 16.5 x 17.5 cm; 2455 ml
  • Димензии и капацитет на вазна со висина од 20 cm: 16 x 16 x 20 cm; 2340 ml
 • -25% Off
  3.432 ден

  Садот е совршен како централно место на масата. Дизајнот врежан во порцеланот е инспириран од бисер накит Коко Шанел – редови кружни вдлабнатини го опкружуваат садот, украсувајќи го како ѓердан. Чиниите од колекцијата Collier Blanc се дел од колекцијата инспирирана од дизајнерите на накит. Вистинските скапоцени камења, сепак, сјаат и…