Maxima

Filters
Done
 • 3.990 ден

  Прекрaсен декантер за фини вина Maxima е уникатна гурманска палета на стакла чиишто посебни форми одговараат на карактеристичните барања на различните пијалоци – за совршено искуство со пиење секој ден. Виното може целосно да ги развие своите фини ароми во гарафата Maxima. Во комбинација со соодветните чаши за вино од…

 • 979 ден

  Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима ќе го претвори виното во врвно искуство. Материјал: кристално стакло Капацитет: 360 ml Безбедни за во машина за миење садови

 • 979 ден

  Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима ќе го претвори виното во врвно искуство. Материјал: кристално стакло Капацитет: 640 ml Безбедни за во машина за миење садови

 • 979 ден

  Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима ќе го претвори виното во врвно искуство. Материјал: кристално стакло Капацитет: 790 ml Безбедни за во машина за миење садови

 • Out of Stock
  979 ден

  Максима е уникатно парче стакло чии специјални форми се грижат за совршено искуство при пиење. Оваа елегантна чаша од колекцијата Максима ќе го претвори шампањот во пенливо искуство. Материјал: кристално стакло Капацитет: 150 ml Безбедни за во машина за миење садови