Showing all 5 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Pasta Passion – сад за подготовка на лазањи

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30 cm x 20 cm
Затвори

Pasta Passion – сад за сервирање на паста

2.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32.5 cm x 27.5 cm x 16.5 cm
 • Капацитет: 4978 ml

Pasta Passion – сет за лазањи

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан, силикон и нерѓосувачки челик
Затвори

Pasta Passion – сет од 2 чинии за паста

2.590 ден3.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Сетот од 2 чинии може да биде во две варијанти:
  • L - 30.5 cm дијаметар и капацитет од 838 ml
  • M - 27.2 cm дијаметар и капацитет од 858 ml
Затвори

Pasta Passion – сет од 2 чинии за шпагети

3.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 30.7 cm x 26.3 cm x 5.7 cm
 • Капацитет: 996 ml