Showing 1–12 of 22 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

La Classica Contura – длабока чинија

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 370 ml
Затвори

La Classica Contura – овална чинија за сервирање

12.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 43 cm
Затвори

La Classica Contura – пепеларник

6.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 17 cm x 21 cm
 • Капацитет: 330 ml
Затвори

La Classica Contura – повеќенаменски сад

5.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 22.5 cm дијаметар
Sold out
Затвори

La Classica Contura – сад

5.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 190 ml
Затвори

La Classica Contura – сад

3.449 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 600 ml
Затвори

La Classica Contura – сад за салата

8.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 25 cm
Затвори

La Classica Contura – сад за салата

7.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 19 cm
Sold out
Затвори

La Classica Contura – сад за шеќер/слатко

5.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 250 ml
Затвори

La Classica Contura – тацна за шолја за еспресо

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 13 cm дијаметар
Затвори

La Classica Contura – тацна за шолја за кафе

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар
Затвори

La Classica Contura – тацна за шолја за чај

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар