Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

Purisimo – чаша за ликер

1.385 ден
 • Димензии: 175 mm
 • Капацитет: 0.09 l
Sold out
Затвори

Purisimo- Чаша за ликер

1.385 ден
 • Димензии: 152 mm
 • Капацитет: 0.08 l
Затвори

Purismo – декантер за бело вино

3.990 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 28.3 cm x 16 cm дијаметар
 • Капацитет: 750 ml
Затвори

Purismo – декантер за црвено вино

4.490 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 26.6 cm x 20.4 cm дијаметар
 • Капацитет: 1 L
Sold out
Затвори

Purismo – сет од 2 чаши за ликер

1.560 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 8.3 cm x 4.1 cm дијаметар
 • Капацитет: 55 ml

Purismo – чаша за црвено вино

890 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 20.8 cm x 10.2 cm дијаметар
 • Капацитет: 550 ml