Showing 1–12 of 23 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Old Luxembourg – длабока чинија

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23 cm дијаметар
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

Old Luxembourg – овална чинија за сервирање (36 cm)

5.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 36 cm
Затвори

Old Luxembourg – овална чинија за сервирање (43 cm)

6.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 43 cm
Затвори

Old Luxembourg – повеќенаменска шолја

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 350 ml
Затвори

Old Luxembourg – сад (11 cm)

1.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 11 cm дијаметар

Old Luxembourg – сад за кафе

6.490 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 1300 ml

Old Luxembourg – сад за млеко

3.449 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml
Затвори

Old Luxembourg – сад за салата (13 cm)

1.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии:  13 cm дијаметар
Затвори

Old Luxembourg – сад за салата (21 cm)

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 21 cm дијаметар

Old Luxembourg – сад за салата (24 cm)

6.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
Затвори

Old Luxembourg – сад за сервирање на сос

6.090 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 400 ml
Затвори

Old Luxembourg – сад за сервирање на супа/чорба

13.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 2700 ml