Showing 1–12 of 39 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Manufacture Rock – чинија (28 см)

2.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 x 28 x 2 cm
Затвори

Manufacture Rock – чинија (28 см)

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 28 x 17 x 1 cm
Затвори

Manufacture Rock – чинија (35 см)

2.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 35 x 18 x 1 cm
Затвори

Manufacture Rock – чинија за сервирање

4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32.5 x 32.5 x 1.5 cm
Затвори

Manufacture Rock – длабок сад за сервирање на салати

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 29 cm x 29 cm x 6 cm
Затвори

Manufacture Rock – сад за сервирање

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23.5 cm дијаметар
 • Капацитет: 1100 ml

Manufacture Rock – сет 4 чаши за бело вино

4.690 ден
 • Димензии: в 27 см
 • Капацитет: 0,38 л
 • Материјал на изработка: Кристално стакло

Manufacture Rock – сет 4 чаши за црвено вино

4.690 ден
 • Димензии: в 23.4 см
 • Капацитет: 0,47 л
 • Материјал на изработка: Кристално стакло

Manufacture Rock – сет 4 чаши за шампањ

4.690 ден
 • Димензии: в 25 см
 • Капацитет: 0,26 л
 • Материјал на изработка: Кристално стакло

Manufacture Rock – сет од прибор за јадење (20п.)

28.690 ден
 • 4 вилушки за торта
 • 4 вилушки за вечера
 • 4 ножеви
 • 4 лажици
 • 4 мали лажици
Затвори

Manufacture Rock – тацна за чаша за еспресо

740 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm x 12 cm x 2 cm
Затвори

Manufacture Rock – тацна за чаша за кафе

940 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17 cm x 17 cm x 2 cm