Manufacture Rock – длабок сад за сервирање на салати

2.074 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 29 cm x 29 cm x 6 cm

9 на залиха

Опис

Порцелански длабок сад, наменет за сервирање и послужување на салати. Безбедна е за миење во машина за садови и за употреба во микробранова печка.

Материјал на изработка: Премиум порцелан
Димензии: 29 cm x 29 cm x 6 cm

Природна, оригинална и со посебно чувство – ова е колекцијата Manufacture Rock! Порцеланската изработка е рачно насликана и изработена до совршенство, така што колекцијата има мат површина со бои кои потсетуваат на карпите и природата. За да додадете топлина на масата и да креирате посебна атмосфера, комбинирајте ги производите од Manufacture колекцијата!

Manufacture Rock - длабок сад за сервирање на салати

2.074 ден

9 на залиха