Showing 1–12 of 44 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

Mariefleur – декоративен чаршаф за маса

3.449 ден
 • Материјал на изработка: 70 % памук, 30 % полиестер
 • Димензии: 143 cm x 49 cm
Затвори

Mariefleur – длабок сад

1.660 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 750 ml
Затвори

Mariefleur – длабок сад за сервирање (12x8cm)

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 70 ml
 • Димензии: 12 cm x 8 cm

Mariefleur – длабок сад за сервирање (21x18cm)

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 400 ml
 • Димензии: 21 cm x 18 cm
Затвори

Mariefleur – длабок сад за сервирање (29 cm)

2.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 600 ml
 • Димензии: 29 cm
Затвори

Mariefleur – длабока чинија

1.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 23 cm дијаметар
 • Капацитет: 400 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – корпа за леб

1.890 ден
 • Материјал на изработка: 70 % памук, 30 % полиестер
 • Димензии: 15 cm x 23 cm
Затвори

Mariefleur – овален сад за сервирање (32 cm)

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm
 • Капацитет: 3446 ml
Затвори

Mariefleur – повеќенаменска шолја

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 430 ml
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (32×22 cm)

3.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 32 cm x 22 cm
 • Капацитет: 1084 ml
Sold out
Затвори

Mariefleur – сад за готвење (36×26 cm)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 36 cm x 26 cm
 • Капацитет: 1384 ml
Затвори

Mariefleur – сад за млеко (300 ml)

2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 300 ml