Toy's Fantasy

Filters
Done
 • Out of Stock
  1.169 ден

  Направете носталгична празнична атмосфера во вашиот дом со колекцијата Christmassy Toy’s Delight. Садовите од оваа колекција се украсени со разиграни мотиви во црвена, зелена и бела боја и ги враќаат спомените од детството. Додадете малку сјај на вашата празнична трпеза и уживајте во празничните моменти со вашите најблиски.   Капацитет:…

 • Out of Stock
  2.690 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 29x19x5,5 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 3.207 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 24x25x4,6 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 1.629 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена декорација во вашиот дом, но и идеална за подарок.   Дијаметар: 165mm

 • Out of Stock
  2.090 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 24,5×24,5×4 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 2.570 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 24x24x4,5 cm. Материјал: премиум порцелан

 • Out of Stock
  2.690 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена декорација во вашиот дом, но и идеална за подарок.   Димензии: 26×24,5×4,4

 • Out of Stock
  2.090 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 25x25x5 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 1.629 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 16,5×16,5×3 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 2.570 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 25x25x4 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 8.274 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 39x39x3,5 cm. Материјал: премиум порцелан

 • 3.453 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 32×48 cm. Материјал: памук, полиестер

 • 3.629 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена декорација во вашиот дом, но и идеална за подарок.   Димензии: 50x33cm

 • 866 ден

  Декоративен подметач за на маса во божиќен дизајн, изработен од памук и полиестер. Може да се пере во машина, на температура до 40° C. Колекцијата Toy’s Fantasy содржи производи кои својата инспирација ја добиваат од новогодишните празници. Со самото тоа, очекувани се преовладувањата на црвената и белата боја, кои асоцираат…

 • 3.960 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите уникатни и совршени парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршен за празнична декорација во вашиот дом или за подарок.   Димензии: 49×143 cm. Материјал: памук, полиестер

 • Out of Stock
  4.490 ден

  Колекцијата Toy’s Fantasy ги враќа убавите спомени од детството со своите парчиња во божиќни бои. Создава празнична атмосфера и е совршена декорација во вашиот дом, но и идеална за подарок.   Димензии: 35x23x3,5cm