Showing 1–12 of 27 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Затвори

Artesano – сет од 2 шолји

2.789 ден
 • Капацитет: 0.45 l
 • Висина: 14 cm
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
Затвори

Artesano Original – бокал

3.290 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 23 cm
 • Капацитет: 1.5 L
Затвори

Artesano Original – даска за сечење/сервирање на храна

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Дрво
 • Димензии: 51 cm x 25 cm
Затвори

Artesano Original – длабок сад

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 600 ml
Затвори

Artesano Original – држач за чинии

9.090 ден
Дрвен држач за чинии, за екстремно елегантна и убава претстава на чиниите. Се одржува рачно. Совршена изработка и богатство на
Затвори

Artesano Original – лажици за сервирање на салата

1.890 ден
Дрвени лажици за сервирање и послужување на салата. Се одржуваат рачно. Совршена изработка и богатство на емоции – Artesano Original
Затвори

Artesano Original – овален сад за сервирање

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 43 cm x 30 cm

Artesano Original – сад

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Капацитет: 200 ml
Sold out
Затвори

Artesano Original – сад за салата (17.5 cm)

2.140 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 17.5 cm дијаметар
 • Капацитет: 1000 ml
Затвори

Artesano Original – сад за салата (24 cm)

4.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 24 cm дијаметар
 • Капацитет: 3000 ml
Затвори

Artesano Original – сад за сервирање

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Дрво
 • Димензии: 32.6 cm x 10.5 cm

Artesano Original – сет за салата

5.990 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 24 cm дијаметар