Showing 1–12 of 21 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

New Wave – шолја за макијато

1.890 ден
  • Материјал на изработка: стакло
  • Капацитет: 300 ml
Затвори

New Wave – длабок сад

4.390 ден
Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 26 cm

New Wave – сад за сервирање

8.385 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 49 x 27 cm
Затвори

New Wave – тацна за шолја за кафе

839 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 18 x 15 cm
Затвори

New Wave – чинија за паста

2.890 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 28 cm
Затвори

New Wave – чинија за салата

2.290 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 24 x 24 cm

New Wave – чинија за сервирање

2.890 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Димензии: 33 x 24 cm
Затвори

New Wave – чинија за сервирање

990 ден
Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 17 cm
Затвори

New Wave – шолја за кафе

1.590 ден
Материјал на изработка: Премиум порцелан Капацитет: 220 ml

New Wave Caffe – лажица за кафе/чај

1.390 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 17.5 cm
Затвори

New Wave Caffe – лажица за кафе/чај (gold)

1.790 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 17.5 cm
Затвори

New Wave Caffe – шолја (king fisher)

1.890 ден
  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Капацитет: 300 ml