Showing 1–12 of 70 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Amazonia – тацна за шолја за кафе

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 17 cm x 40 cm
Затвори

Amazonia Anmut – тацна за шолја за еспресо

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар

Amazonia Anmut – тацна за шолја за чај

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар
Затвори

Amazonia Anmut – тацна за шолја за кафе

1.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар

Anmut Gold – тацна за повеќенаменски сад

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 20 cm

Anmut Gold – тацна за шолја за еспресо

1.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 12 cm x 12 cm
Затвори

Anmut Gold – тацна за шолја за кафе

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 15 cm x 15 cm

Anmut Gold – тацна за шолја за чај

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 15 cm x 15 cm
Затвори

Anmut Platinum – тацна за сад

4.649 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 20 cm
Затвори

Anmut Platinum – тацна за шолја за еспресо

1.290 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар
Затвори

Anmut Platinum – тацна за шолја за кафе

1.590 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 15 cm дијаметар
Затвори

Artesano Flower Art – тацна за шолја за еспресо

740 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии: 12 cm дијаметар